Video ⟩ "Rams" otro reizi triumfē "Super Bowl"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Par Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) čempioniem svētdien kļuva Losandželosas "Rams", kas finālspēlē jeb "Super Bowl" ar 23:20 (7:3, 6:7, 3:10, 7:0) pārspēja Sinsinati "Bengals", izcīnot savu otro titulu.

Mača sākumā "Rams" ieguva pārsvaru 13:3, tomēr Sinsinati spēja atgūties un līdz pat pirmspēdējai minūtei būt vadībā ar 20:16.

Par spēles galveno varoni kļuva Kūpers Kaps, kurš uzvarētāju labā otro piezemējumu veica minūti un 25 sekundes pirms finālsvilpes.

Kaps arī tika atzīts par 56."Super Bowl" vērtīgāko spēlētāju.

Maču "SoFi" stadionā Inglvudā apmeklēja nedaudz vairāk kā 70 000 skatītāju, bet puslaika pārtraukumā uz skatuves kāpa tādi izpildītāji kā "Dr.Dre", "Snoop Dogg", "50 cent", Eminems un Mērija Dž.Blaidža.

"Rams" šī bija otrā uzvara "Super Bowl". Līdz šim vienīgo panākumu komanda svinēja 2000. gadā, kad vēl bāzējās Sentluisā.

Tikmēr "Bengals" finālā spēlēja trešo reizi, tā arī netiekot pie titula. Zaudējumus izšķirošājā mačā Sinsinati komanda piedzīvoja arī 1982. un 1989. gadā.

Pērn par NFL čempioni tika kronēta Tampabejas "Buccaneers", kas ar 31:9 uzvarēja 2020. gada čempioni Kanzassitijas "Chiefs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu