Pertija atstāj "Valmieras" klubu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tamazs Pertija
Tamazs Pertija Foto: Jānis Līgats/VALMIERA GLASS VIA Futbols

"Optibet" futbola virslīgas komanda "Valmiera" pārtraukusi sadarbību ar gruzīnu treneri Tamazu Pertiju, kura vadībā vienība pagājušajā sezonā izcīnīja otro vietu Latvijas čepionātā. 

Pertija šobrīd esot tuvu tam, lai parakstītu līgumu ar kādu citu klubu, ziņo Vidzemes vienība. Šī iemesla dēļ treneris pats ir lūdzis atbrīvot viņu no "Valmieras" galvenā trenera pienākumiem, kamēr notiek pārrunas ar jauno klubu.

"Vēlos pateikties "Valmirai" - katram, ar kuru esmu kopā strādājis, katram futbolistam no 2019. gada līdz pēdējai spēlei, un, protams, visiem līdzjutējiem. Pateicos kluba vadībai, ka man tika dota iespēja trenēt šo komandu. Šo triju gadu laikā mums izdevās sasniegt ļoti labus rezultātus. Paldies par uzticību! Man nebūs kauns atgriezties šajā pilsētā, pavērot futbolu un priecāties par turpmākajiem komandas panākumiem," teikts kluba oficiālajā paziņojumā.

Kluba prezidents Uldis Pūcītis arī pateicies Pertijam par ieguldīto darbu šo trīs gadu laikā, komandai ik sezonu progresējot.

"Katru gadu esam spēruši soli uz priekšu, arī šogad gribam spert soli uz priekšu, bet šoreiz spersim to atsevišķi. Gribu pateikt lielu paldies Tamazam par viņa ieguldīto darbu un par panākumiem, kurus viņš nesis mūsu klubam, un ar kuriem viņš ir ierakstījis sevi mūsu kluba vēsturē ar trekniem burtiem. Mēs nešķiramies, bet, futbola vārdiem sakot, "mainām pozīcijas", lai sasniegtu jaunas virsotnes."

Līdz jaunā galvenā trenera nolīgšanai komandas vadība būs uzticēta līdzšinējiem Pertijas asistentiem Jurģim Kalnam un Gatim Kalniņam.

"Optibet" virslīgas jaunā sezona sāksies 11. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu