Norvēģijas biatlonisti Pekinā triumfē komandu stafetē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Norvēģijas biatlona četrinieks Sturla Holms Lēgreids, Tarjeis Bē, Juhanness Tīngnēss Bē un Vetle Šostads Kristiansens otrdien Pekinas olimpiskajās spēlēs triumfēja 4x7,5 kilometru stafetē.

Norvēģijas biatlonisti finišēja vienā stundā 19 minūtēs un 50,2 sekundēs. Vienu soda apli veica Kristiansens, bet pārējie norvēģi veiksmīgi izmantoja rezerves patronas.

Otro vietu ieņēma Francijas biatlonisti Fabjēns Klods, Emiljēns Žakelēns, Simons Destjē un Kentēns Fijons-Majē, kuriem nevajadzēja veikt nevienu soda apli, taču finišā francūži atpalika 27,4 sekundes no uzvarētājiem.

Tikmēr pie bronzas tika Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) biatlonisti Saids Halili, Aleksandrs Loginovs, Maksims Cvetkovs un Eduards Latipovs.

Pirms pēdējās šaušanas līderpozīcijās bija KOK biatlonisti, taču Latipovs nopelnīja divus soda apļus, kas liedza pretendēt uz zelta medaļām un finišu viņš sasniedza 45,3 sekundes vēlāk nekā norvēģi.

2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs negaidīti uzvarēja Zviedrijas biatlonisti, otrie bija norvēģi, bet trešo vietu ieņēma Vācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu