Brieža slimības dēļ cīņa pārcelta par 3-4 nedēļām (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bokseris Mairis Briedis
Latvijas bokseris Mairis Briedis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis pēc inficēšanās ar Covid-19 saslimis arī ar gripu, tāpēc Austrālijā gaidāmā cīņa pārcelta par trim līdz četrām nedēļām, vēsta ārzemju mediji.

6. aprīlī Briedim bija paredzēts duelis Austrālijas pilsētā Goldkostā pret pašmāju bokseri Džeju Opetaiju, cīņā par Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem.

Trešdien preses konferencē tika paziņots, ka cīņu nāksies pārcelt par trim līdz četrām nedēļām. "Viņam bija Covid, un tagad esot arī gripa," ziņu aģentūra "Australian Associated Press" citē Opetaijas menedžeri Dīnu Lonerganu.

"Nu mēs gaidām ārsta apstiprinājumu. Fakts, ka viņš ir lūdzis papildu laiku, lai savestu kārtībā veselību, liecina, ka viņš šo cīņu uztver ļoti nopietni," piebilda Austrālijas boksera pārstāvis.

37 gadus vecais Briedis, kurš pēdējā laikā sociālajos tīklos regulāri uz cīņu izaicina ASV slaveno "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu, duelī pret Opetaiju cer parādīt savu labāko boksu.

"Jūtos daudz pārliecinātāks par savām spējām. Jūtos tā, it kā man būtu 25 gadi. Došos uz Austrāliju parādīt sevi no labākās puses,"

sacīja Briedis, kurš karjerā izcīnījis 28 uzvaras (20 nokauti) un cietis vienu zaudējumu.

26 gadus vecais Opetaija pauda uzskatu, ka Brieža runas par savu vecumu nozīmē, ka Latvijas bokseris par to satraucas.

Opetaija karjerā ir nepārspēts 21 cīņā (17 nokauti), taču viņa bijušie pretinieki pārsvarā ir mazpazīstami bokseri, vairums no dzimtās Austrālijas.

Boksera menedžeris Lonergans uzsvēra, ka Opetaijam šī cīņa ir "iespēja izlauzties elitē".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu