Foto Ķibermaņa kvartets treniņbraucienos Pekinā labāko trijniekā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešajā un ceturtajā treniņbraucienā Pekinas olimpiskajā trasē, gatavojoties četrinieku sacensībām, labus rezultātus ceturtdien uzrādīja Oskara Ķibermaņa pilotētais kvartets. 

Ķibermanis abos braucienos uzrādīja pirmā trijnieka rezultātus - pirmajā braucienā latvieši bija otrie, bet otrajā - trešie.

Ķibermaņa kvartets ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Edgaru Nemmi bija arī vieni no ātrākajiem startā (otrais un sestais rezultāts), sevišķi labi pilotam izdevās nobraukt pirmo braucienu, tikai 0,18 sekundes zaudējot brauciena līderim, kanādietim Džastinam Kirpsam, kurš pēc neveiksmes divnieku sacensībās ar četrinieku kamanām treniņbraucienos sasniedza lielākos ātrumus, pārsniedzot 140 km/h robežu.

Kirpss bija ātrākais abos treniņbraucienos. 

Vēl rezultātus trijniekā uzrādīja abas Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) komandas ar pilotiem Maksimu Andrianovu un Rostislavu Gaitukēviču.

No vāciešiem abas reizes desmitniekā iebrauca Kristofs Hāfers, bet Frančesko Frīdrihs un Johaness Lohners, eksperimentējot trasē, tikai reizi atzīmējās desmitniekā.

Frīdrihs šīsdienas otrajā braucienā uzrādīja vien 25. ātrāko laiku. Līderim viņš braucienā zaudēja 1,30 sekundes. 

Piektdien notiks vēl divi treniņbraucieni, bet jau sestdien plkst. 3.30 no rīta pēc Latvijas laika sāksies pirmais sacensību brauciens. Medaļas četriniekos tiks pasniegtas svētdien. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu