Karsums par nīkšanu Pekinā: Pat vairs neatceros, kas ir silts ēdiens...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Kaspars Volonts

Punktu karjerai Latvijas hokeja izlasē likušais uzbrucējs Mārtiņš Karsums jau aptuveni nedēļu nav baudījis siltu ēdienu, joprojām atrodoties pašizolācijā Pekinā, spēlētājs atklāja sarunā ar Latvijas Radio.

Karsums kopā ar izlasi devās un Pekinas olimpiskajās spēlēm, tomēr pozitīvu Covid-19 analīžu dēļ nepiedalījās nevienā mačā. Viņš joprojām atrodas Ķīnas galvaspilsētā, gaidot brīdi, kad drīkstēs atgriezties mājās. Komanda dzimtenē atgriezās jau ceturtdien.

Uzbrucējs sarunā ar Latvijas Radio atklāja, ka apstākļi pašizolācijas viesnīcā ir sliktāki nekā olimpiskajā ciematā.

"Ar to ēdināšanu te ir kā ir. Atbraucu šeit uz istabiņu, tur stāvēja ūdens pudeles. Pēc divām minūtēm jau zvanīja antidopinga uzraugi, kas teica, lai nedzeru neko, kas ir istabiņā, - ne ūdeni, ne tēju, ne arī kafiju. Viņi neesot atbildīgi par to, kas tur stāv. Man visu ved no [olimpiskā] ciemata. Tā jau viss būtu normāli, bet, kamēr atved, jau viss ir jāēd auksts. Pat vairs neatceros, kas ir silts ēdiens," saglabājot smaidu, teica Karsums.

Karsums savas karjeras laikā piedalījies piecos pasaules čempionātos un bijis arī triju olimpisko spēļu dalībnieks. Pasaules čempionātos viņam 24 spēles, septiņi gūti vārti un astoņas rezultatīvas piespēles, bet olimpiskajās spēlēs Karsums atzīmējās ar trīs rezultatīvām piespēlēm.

Latvijas izlase Pekinā zaudēja visos četros aizvadītajos mačos, finišējot 11. vietā 12 komandu konkurencē.

Šosezon 35 gadus vecais Karsums pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo", 28 mačos izceļoties ar četriem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu