Video ⟩ Balcers atgriežas laukumā; "Sharks" zaudējumu sērija turpinās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" komanda svētdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 1:4 (0:2, 0:1, 1:1) piekāpās Vegasas "Golden Knights", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas un astoto neveiksmi pēdējos desmit mačos.

Balcers laukumā pavadīja 15 minūtes un deviņas sekundes (1:36 vairākumā), izpildīja divus spēka paņēmienus, nopelnīja četras soda minūtes, vienreiz meta pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latvijas hokejists izlaida iepriekšējo spēli, jo aizpagājušajā mačā viņš guva traumu, kuras dēļ laukumu nācās atstāt priekšlaicīgi.

"Sharks" labā vienīgos vārtus guva amerikānis Niks Bonino, kurš izcēlās trešā perioda vidū, tobrīd panākot rezultātu 1:3.

"Golden Knights" rindās ar precīziem metieniem atzīmējās amerikāņi Makss Pačioreti un Džeks Aihels, kā arī kanādieši Kīgans Kolesars un Čendlers Stīvensons.

Pačioreti, Aihels un Stīvensons nopelnīja arī rezultatīvu piespēli, maču pabeidzot ar 1+1.

Aihels nebija guvis vārtus kopš 2021. gada 28. janvāra, kad viņš vēl pārstāvēja Bufalo "Sabres". Pērn 4. novembrī viņš maiņas darījumā pārcēlās uz Vegasu, 12. novembrī veica kakla operāciju un nu guva savus pirmos vārtus "Golden Knights" rindās.

Par mača pirmo zvaigzni jeb labāko spēlētāju atzina "Golden Knights" kanādiešu vārtsargu Loganu Tompsonu, kurš atvairīja 35 no 36 pretinieku metieniem (97,2%).

Klusā okeāna divīzijā "Golden Knights" ieņem otro vietu ar 62 punktiem 51 spēlē. Līdere ir Klagari "Flamers" ar 64 punktiem 48 mačos.

Tikmēr "Sharks" ar 49 punktiem 49 mačos ierindojas pirmspēdējā jeb septītajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

24 gadus vecais Balcers šosezon 32 mačos guvis sešus vārtus, veicis deviņas rezultatīvas piespēles un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu