"TTT Rīga" rīkos labdarības spēli vardarbībā cietušo jauniešu atbalstam

CopyDraugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketbolistes
"TTT Rīga" basketbolistes Foto: FIBA.com

Basketbola klubs "TTT Rīga" trešdien, 23. februārī labdarības spēlē tiksies ar Ungārijas vicečempioni "Szekszard", informēja komanda.

Spēles apmeklētāji varēs ziedot līdzekļus Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centram, palīdzot vardarbībā cietušiem jauniešiem.

Saziedotie līdzekļi tiks izmantoti, rīkojot bērniem radošās darbnīcas, izbraukumus un sabiedriskās aktivitātes, iegādājoties aprīkojumu sajūtu telpai, nolietoto mēbeļu nomaiņai, apģērbu žāvēšanas skapja iegādei un aprīlī rīkojot noslēguma koncertu - talantu šovu un cirka mākslinieku uzstāšanos.

Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centram ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss - tas reģistrēts kā sociālo pakalpojumu sniedzējs. Projekta "Atver savu sirdi" ietvaros no 30. janvāra līdz 15. aprīlim notiek ziedojumu vākšana cietušo bērnu rehabilitācijai.

"Atver savu sirdi" ir Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centra projekts, kas apvieno 20 cilvēkus no dažādām nozarēm. Kopīgais mērķis ir atvieglot bērnu ikdienu un piepildīt sapņus.

Atbalsta centrā gada laikā rehabilitācijas kursu iziet vidēji 150 nepilngadīgie un viņu kontaktpersonas.

Atbalsta centrs ir viena no sešām Latvijas iestādēm, kas par valsts budžeta līdzekļiem nodrošina sociālās rehabilitācijas pakalpojumus.

Spēle notiks Rīgā, "Rimi" olimpiskajā centrā, un tās sākums paredzēts plkst. 20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu