Latvijas hokejistiem rezultatīvs sniegums Čehijas čempionāta spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Dzierkals.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: https://www.hcplzen.cz

Latvijas uzbrucēji Mārtiņš Dzierkals un Māris Bičevskis otrdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlēs, kamēr aizsargs Uvis Jānis Balinskis atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Dzierkala pārstāvētā Plzeņas "Škoda" mājās ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) uzveica Vītkovices "Ridera" komandu, kas spēlēja bez savainotā uzbrucēja Roberta Bukarta.

Dzierkals izcēlās otrā perioda 11.minūtē, kad no aizvārtes pieslidoja pie vārtu stūra un panāca 2:0, tādējādi gūdams vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie. Latviešu hokejists šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" savā laukumā ar 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Hradeckrālovas "Mountfield" pārākumu.

Bičevskis divarpus minūtes pirms otrā perioda beigām panāca 2:1, pielabodams komandas biedra augstu mestās ripas lidojuma virzienu. Viņš 15 minūtēs un 14 sekundēs divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +1.

Savukārt Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar 5:1 (0:0, 2:0, 3:1) uzveica Brno "Kometa".

Balinskis spēlēja 25 minūtes un trīs sekundes, četras reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Česke Budejovices "Motor" otrdien nespēlēja.

Turnīra tabulā "Škoda ar 86 punktiem 51 spēlē ieņem ceturto vietu, par vienu pozīciju zemāk ir "Motor" ar 82 punktiem 49 mačos. "Ridera" ar 78 punktiem 50 cīņās ir septītā, "Mlada Boleslav" ar 69 punktiem 51 duelī - devītā, bet "Verva" ar 62 punktiem 50 spēlēs aizņem 13.ailīti, apsteidzot divas komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu