Strēlnieks sekmē "Žalgiris" uzvaru Eirolīgas mačā pieveikt spēcīgo Madrides "Real"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: Twitter: @bczalgiris

Jānis Strēlnieks ceturtdien Kauņas "Žalgiris" komandas rindās uzvarā ULEB Eirolīgas spēlē pār Madriddes "Real" guva sešus punktus.

Kauņas "Žalgiris" mājās pieveica Madrides "Real" ar 68:47 (18:11, 20:18, 11:8, 19:10).

Strēlnieks maču sāka pamatsastāvā un 16 minūtēs un 34 sekundēs realizēja divus no četriem divpunktu metieniem un abus soda metienus, bet grozam garām lidoja divi tālmetieni. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, viena piezīme, divi izprovocēti pārkāpumi pretiniekam un lietderības koeficients četri.

Mājiniekiem 15 punktus guva Edgars Ulanovs, bet pa desmit punktiem sakrāja Žofrijs Loverņs, kuram arī sešas atlēkušās bumbas, Luks Lekavičs un Džošua Nībo.

Viesiem ar 12 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Valters Tavaress.

Artūra Kuruca pārstāvētās Vitorijas "Bitci Baskonia" cīņa ar Kazaņas "Unics" pārcelta uz vēlāku laiku.

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar 20 uzvarām 25 mačos ir pirmā, Artūra Kuruca komanda Vitorijas "Bitci Baskonia" ar bilanci 7-17 ieņem 16.vietu, bet "Žalgiris" ar piecām uzvarām 24 mačos ir pēdējā vietā.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Berlīnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu