Video "Wizards" bez Porziņģa piedzīvo zaudējumu otrajā papildlaikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Vašingtonas "Wizards" komanda bez Kristapa Porziņģa ierindā naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē piedzīvoja zaudējumu otrajā papildlaikā.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 153:157 (33:30, 38:45, 29:26, 30:29, 23:27) otrajā papildlaikā piekāpās Sanantonio "Spurs" vienībai.

Porziņģis savainojuma dēļ laukumā nedevās, līdz ar to latvietis joprojām nav debitējis "Wizards" sastāvā kopš maiņas darījuma ar Dalasas "Mavericks".

"Wizards" labā 36 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles sakrāja Kails Kuzma, 24 punktus guva Kenteviuss Keldvels-Poups, 22 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles savāca Rauls Neto, bet vēl četri basketbolisti guva vismaz desmit punktus.

"Spurs" komandā Keldons Džonsons izcēlās ar karjeras rekordu - 32 punktiem - un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, Dežonte Marejs sakrāja "triple-double" (31 punkts, 13 atlēkušās bumbas un 14 rezultatīvas piespēles), divu rezultatīvu piespēļu attālumā no "triple-double" palika Džeikobs Petls, kurš guva 28 punktus, sasniedzot karjeras rekordu, un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, bet 23 punktus pievienoja Lonijs Volkers.

"Spurs" uzvarējusi piecās no pēdējām septiņām spēlēm, un Gregs Popovičs ir vairs tikai vienas uzvaras attālumā no Lenija Vilkinsa NBA rekorda treneriem izcīnītajās uzvarās.

"Wizards" ar 27 uzvarām 59 aizvadītās spēlēs Austrumu konferencē ierindojas 11. pozīcijā, bet "Spurs" ar 24 panākumiem 60 mačos atrodas 11. vietā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu