Video ⟩ Hārdens debitē "76ers" sastāvā ar uzvaru un spilgtu sniegumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens ar bumbu
Džeimss Hārdens ar bumbu Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens naktī uz sestdienu (pēc Latvijas laika) piedzīvoja debiju Filadelfijas "76ers" komandā, palīdzot tai izcīnīt uzvaru.

"76ers" izbraukumā ar rezultātu 133:102 pārspēja Minesotas "Timberwolves".

Hārdens debijas spēlē guva 27 punktus, veica 12 rezultatīvas piespēles un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Viņš realizēja 5 no 7 tālmetieniem un 8 no 9 "sodiņiem".

"76ers" centrs Džoels Embīds izcēlās ar 34 punktiem un 10 izcīnītām atlēkušajām bumbām, bet Tairīss Maksijs pievienoja 27 punktus.

Embīds, kurš ir viens no kandidātiem uz šīs sezonas MVP jeb vērtīgākā spēlētāja balvu, neslēpa gandarījumu par Hārdena pievienošanos komandai.

"Tas bija tas, ko gaidīju. Es vēl nekad nebiju savā dzīvē laukumā bijis tik nepiesegts. Nopietni, tās piespēles - it kā nemaz negaidu, bet tās turpina nākt," jauno komandas biedru par dalīšanos ar bumbu slavēja Embīds.

Jau ziņots, ka Hārdens nesen vērienīgā NBA komandu maiņas darījumā pievienojās "76ers", pārnākot no Bruklinas "Nets".

"Timberwolves" sastāvā ar 25 punktiem rezultatīvākais bija 2022. gada NBA trīspunktu metienu konkursa uzvarētājs Karls Entonijs Taunss.

Savukārt vēl 21 punktu Minesotas kluba labā guva Diandželo Rasels.

"76ers" ar 36 uzvarām un 23 zaudējumiem ieņem trešo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, tikmēr "Timberwolves" ar bilanci 32-29 ierindojas septītajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu