Foto ⟩ Okolijs uzvar Češlaku un nosargā WBO čempiona jostu

CopyDraugiem X Whatsapp

Lielbritānijas bokseris Lorenss Okolijs svētdien Londonā aizstāvēja savu Starptautiskās Boksa organizācijas (WBO) čempiona titulu pirmajā smagajā svara kategorijā, kur viens no viņa nākamajiem pretiniekiem varētu būt Mairis Briedis.

Okolijs O2 arēnā 12 raundu cīņā pēc punktiem uzvarēja Polijas bokseri Mihalu Češlaku. Visu tiesnešu lēmums bija vienbalsīgs - 117:110, 116:111 un 115:112.

Klātienē cīņu vēroja arī Briedis, kurš, tērpies datorspēļu varoņa Supermario tērpā, pēc dueļa iekāpa ringā pie Okolija un apsveica viņu ar uzvaru.

Briedis šajā pavasarī savu Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu lūkos aizstāvēt pret austrālieti Džeiju Opetaiju. Pēc titulu aizstāvēšanas Briedis un Okolijs varētu tikties aci pret aci.

Briedis pēc vairāk nekā gada pārtraukuma oktobrī aizvadīja cīņu pret vācieti Arturu Mannu, pretinieku uzveicot trešajā raundā ar tehnisko nokautu.

37 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Tikmēr 29 gadus vecajam Okolijam aiz muguras ir 18 cīņas un visas no tām uzvarētas, 14 reizes dueli noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu