Video ⟩ Merzļikina teicamais sniegums neglābj "Blue Jackets" no zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atvairīja 37 pretinieku metienus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets" no zaudējuma pret Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:0, 0:2) piekāpās Pitsburgas "Penguins", ciešot otro neveiksmi pēc kārtas.

Merzļikins tika galā ar 37 no 40 pretinieku metieniem, kopā atvairot 92,5% metienu.

Tikmēr "Penguins" rindās Bļugers vēl nav atgriezies laukumā pēc žokļa operācijas, taču viņš jau aizvada treniņus kopā ar komandu.

Mājinieku labā vārtus guva Olivers Bjorkstrands un Džeks Roslovičs, kamēr "Penguins" rindās Čeds Ruvedels, Jevgēņijs Malkins un Sidnijs Krosbijs izcēlās ar precīziem metieniem.

Citā spēlē Sanhosē "Sharks", spēlējot bez Rūdolfa Balcera, mājas spēlē ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Sietlas "Kraken", sagādājot viesu komandai septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Sharks" labā vārtus guva Raiens Dzingels, Džona Gadžovičs un Skots Rīdijs.

Savukārt Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" viesu lomā ar 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) cieta neveiksmi pret Dalasas "Stars", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons, turpinot dziedēt savainojumu, laukumā nav devies kopš 25.janvāra.

Bufalo vienībā vārtus guva Teidžs Tompsons un Kodijs Īkins, kamēr pretinieku vienībā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Mihaels Rafls.

"Penguins" ar izcīnītiem 74 punktiem 55 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, "Blue Jackets" ar 55 punktiem 53 mačos atrodas devītajā vietā, bet "Sabres" ar 40 punktiem 54 aizvadītās spēlēs ierindojas 15.pozīcijā. "Sharks", kas 53 spēlēs izcīnījusi 54 punktus, Rietumu konferences turnīra tabulā atrodas 13.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu