Tralmaks un Egle rezultatīvi uzvarētās AHL spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Haralds Egle.
Haralds Egle. Foto: https://moosehockey.com

Latvijas hokejisti Eduards Tralmaks un Haralds Egle svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlēs izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm, palīdzot viņu pārstāvētajām vienībām izcīnīt uzvaras.

Tralmaka Providensas "Bruins" mājas spēlē ar rezultātu 6:3 (2:2, 2:1, 2:0) uzvarēja Hartfordas "Wolf Pack".

Latvijas hokejists asistēja komandas ceturtajā vārtu guvumā, kā arī nopelnīja divu minūšu noraidījumu, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem un noslēdza spēli ar lietderības koeficientu +1.

Citā spēlē Egles Manitobas "Moose" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:3, 2:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Čikāgas "Wolves".

Egle rezultatīvi piespēlēja komandas pirmajos vārtos, kas tika gūti jau spēles otrajā minūtē. Viņš arī tika pie divu minūšu noraidījuma, noslēdzot spēli ar lietderības koeficientu +1.

Savukārt Kristiāna Rubīna Toronto "Marlies" savā laukumā ar 3:5 (0:1, 1:3, 2:1) zaudēja Ročesteras "Americans".

Rubīns trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vēl Mareks Mitens palika uz rezervistu soliņa, viņa pārstāvētajai Jūtikas "Comets" izbraukumā ar rezultātu 3:1 (0:0, 0:0, 3:1) uzvarot Heršijas "Bears".

"Comets" ar izcīnītiem 67 punktiem 47 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas līderpozīcijās, "Bruins" ar 54 punktiem 44 mačos ieņem trešo vietu, bet par vienu pozīciju zemāk ir "Marlies" ar 52 punktiem 43 spēlēs. Savukārt Rietumu konferencē "Moose" ar 57 punktiem 47 spēlēs ieņem piekto vietu.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu