Ostapenko vēl vairāk pietuvojas WTA ranga Top 10

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

​Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā Latvijas vadošā spēlētāja Aļona Ostapenko pakāpusies vēl par vienu vietu un tagad ieņem 12. pozīciju.

Iepriekšējā nedēļā Ostapenko startēja Dohas "WTA 1000" turnīrā, kurā pusfinālā piekāpās Igaunijas tenisistei Anetei Kontaveitai.

Tikmēr Anastasija Sevastova jaunajā WTA rangā pakāpusies arī par vienu pozīciju augstāk un tagad ieņem 84.cvietu.

Daniela Vismane rangā pakāpusies par vienu vietu un šajā nedēļā ir 272. pozīcijā, Diāna Marcinkēviča arī pakāpusies par divām pozīcijām augstāk (279.), savukārt par četrām vietām augstāk ir Kamilla Bartone (380.).

Tikmēr Darja Semeņistaja pēc strauja kāpuma pagājušajā nedēļā šoreiz ir noslīdējusi par divām vietām zemāk un tagad ieņem 403. pozīciju. Sabīne Rutlauka piedzīvojusi 56 vietu kritumu (996.), bet vienu pozīciju zemāk ir Anna Ozerova (981.). Tikmēr par četrām vietām augstāk ir Patrīcija Špaka (1125.), kamēr Margarita Ignatjeva pakāpās par sešām vietām (1174.), bet Līga Dekmeijere atkāpusies par vienu pozīciju (1341.).

WTA ranga līderes godu saglabā austrāliete Ešlija Bārtija, kurai čehiete Barbora Krejčikova un baltkrieviete Arina Sabaļenka. Četru vietu kāpumu piedzīvoja Iga Švjonteka no Polijas, ieņemot tagad ceturto vietu, bet viņai seko igauniete Anete Kontaveita.

Uz sesto vietu noslīdējusi spāniete Paula Badosa, septītajā vietā atrodas grieķiete Marija Sakari, bet astotā ir Karolīna Plīškova no Čehijas. Nemainīgi savas pozīcijas saglabāja Garvinje Mugurusa no Spānijas un Onsa Žabēra no Tunisijas, ieņemot attiecīgi devīto un desmito vietu.

Dubultspēļu rangā Ostapenko atkāpusies par sešām pozīcijām zemāk uz 27. vietu, bet Marcinkēviča, kura pakāpusies par vienu pozīciju augstāk, ir 232. vietā. Vismane arī uzlabojusi savu pozīciju par vienu vietu (256.), bet Bartone - par četrām (417.). Semiņistaja uzreiz pakāpusies par 113 vietām (636.), bet Špaka atkāpusies par divām vietām uz 1061. pozīciju, kamēr Ignatjeva savu vietu uzlabojusi par vienu pozīciju (1105.)

Tikmēr Dekmeijere zaudējusi četras pozīcijas (1373.), Sevastova - divas vietas (1391.), Ozerova - astoņas (1486.), bet Rutlauka noslīdējusi par desmit pozīcijām zemāk (1747.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu