Ralfs Freibergs karjeru turpinās DEL līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs karjeru turpinās Izerlonas "Roosters" komandā Vācijas augstākajā hokeja līgā (DEL), pirmdien paziņoja klubs.

30 gadus vecais Latvijas izlases spēlētājs uz Vāciju pārceļas no Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) spēlējušās Rīgas "Dinamo".

"Freibergam ir starptautisku spēļu pieredze, un viņš dos mums papildu stabilitāti un drošību aizsardzībā izšķirošajā sezonas fāzē," skaidro komandas sporta direktors Kristians Hommels.

"Domāju, ka pašreizējā situācijā nekavējoties varu palīdzēt "Roosters" komandai. DEL ir spēcīga līga ar labiem spēlētājiem. Ar nepacietību gaidu pēc iespējas ātrāk doties laukumā," saka Freibergs.

Jaunpienācējs Izerlonā ieradīsies otrdien, un piektdien Diseldorfā pirmo reizi kāps uz ledus komandas formā.

Freibergs spēlēs ar 17. numuru.

Freibergs pēc Ziemeļamerikas augstskolu hokeja, kā arī spēlēšanas Amerikas Hokeja līgā (AHL) un Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) 2016./2017. gada sezonu pavadīja Rīgas "Dinamo", bet nākamās četras sezonas Čehijas hokeja čempionātā.

Šosezon aizsargs Rīgas "Dinamo" rindās 34 spēlēs tika pie divām rezultatīvām piespēlēm.

Klubs uzsver, ka kopumā karjerā Freibergs aizvadījis gandrīz 450 spēles profesionālajā hokejā, bet Latvijas izlasē - 91 maču, nesen izlases rindās spēlējot olimpiskajās spēlēs Pekinā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu