Latvijas televīzijas kanāli pārtrauc translēt KHL un VTB Vienotās līgas spēles

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sanktpēterburgas SKA hokejisti
Sanktpēterburgas SKA hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

"TV3 Sport Latvija" pārtrauc translēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēles, otrdien, 1. martā, paziņots televīzijas kanāla sociālo tīklu kontos. Savukārt "Best4Sport TV" neturpinās rādīt VTB Vienotās basketbola līgas mačus.

"Sākot ar 24. februāri, apturētas visas translācijas ar Krievijas sporta komandu dalību," vēstīts "TV3 Sport Latvija" paziņojumā.

Pekinas ziemas olimpisko spēļu laikā KHL čempionātā bija pārtraukums, savukārt 1.martā paredzēts starts "play-off" turnīram jeb Gagarina kausa izcīņai.

Jau vēstīts, ka no dalības KHL izstājās Somijas komanda Helsinku "Jokerit", kurai Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā bija jātiekas ar Maskavas "Spartak".

KHL mājaslapā norādīts, ka "Spartak" komandai piešķirta uzvara "play-off" pirmajā kārtā pret "Jokerit".

Svētdien par izstāšanos no KHL paziņoja arī Rīgas "Dinamo" komanda, kas šo sezonu jau bija noslēgusi, nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Šīs sezonas KHL "play-off" turnīrā, kas sāksies 1. martā, piedalīsies 13 komandas no Krievijas, kā arī pa vienam klubam no Baltkrievijas un Kazahstānas.

Savukārt "Best4sport TV" turpmāk netranslēs VTB Vienotās basketbola līgas mačus.

"Savu lēmumu pieņēmām laiku iepriekš, bet šodien, atrisinot juridiskās formalitātes ar Latvijā iesaistītajām trešajām pusēm, oficiāli informējam, ka, redzot un kategoriski nosodot Krievijas militāro uzbrukumu neatkarīgās Ukrainas valsts teritorijai, informējām, ka turpmāk ne kanālā "Best4sport TV", ne kanālā "Best4sport TV-2”"NETIKS translētas VTB Vienotās basketbola līgas spēles. Par mieru uz pasaules!"

24. februārī Krievijas armija sāka karadarbību Ukrainā, tāpēc daudzas pasaulē vadošās sporta organizācijas atstādinājušas Krieviju un tās sabiedroto Baltkrieviju no dažādām starptautiskām sacensībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu