Eiropā tiks aizvadītas vairākas NFL regulārā čempionāta spēles

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālā amerikāņu futbola līga (NFL) pirmdien paziņoja, ka vairāki nākamās sezonas regulārā čempionāta mači tiks aizvadīti Eiropā.

2021. gada "Super Bowl" čempioni Tampabejas "Buccaneers" būs viena no komandām, kas aizvadīs pirmo regulārā čempionāta maču Vācijā. Kā vēsta NFL, "Buccaneers" mačs notiks Vācijas futbola granda Minhenes "Bayern" mājvietā "Allianz" arēnā. Pagaidām Tampabejas kluba pretinieki nav paziņoti.

Tāpat NFL ziņo, ka Londonā spēles paredzētas Grīnbejas "Packers", Ņūorleānas "Saints" un Džeksonvillas "Jaguars".

Tikmēr Arizonas "Cardinals" būs viena no divām komandām, kas regulārā čempionāta maču aizvadīs Meksikā, Mehiko pilsētas "Azteca" stadionā.

Precīzus datumus un laikus mačiem ārzemēs NFL vēl neatklāj.

"Esam sajūsmā, ka piecas spēles 2022. gadā notiks ārpus ASV," pirmdien paziņoja NFL viceprezidents Pīters O'Railijs. "Un paldies klubiem par viņu apņemšanos attīstīt mūsu sportu starptautiskā mērogā."

Šosezon par NFL čempioniem kļuva Losandželosas "Rams", kas finālspēlē jeb "Super Bowl" ar 23:20 (7:3, 6:7, 3:10, 7:0) pārspēja Sinsinati "Bengals", izcīnot savu otro titulu.

"Rams" šī bija otrā uzvara "Super Bowl". Līdz šim vienīgo panākumu komanda svinēja 2000. gadā, kad vēl bāzējās Sentluisā.

Tikmēr "Bengals" finālā spēlēja trešo reizi, tā arī netiekot pie titula. Zaudējumus izšķirošajā mačā Sinsinati komanda piedzīvoja arī 1982. un 1989. gadā.

Pērn par NFL čempioni tika kronēta Tampabejas "Buccaneers", kas ar 31:9 uzvarēja 2020. gada čempioni Kanzassitijas "Chiefs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu