Video un foto ⟩ Porziņģis spilgti debitē "Wizards" komandas sastāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Kristaps Porziņģis naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika aizvadīja savu pirmo spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 133:123 pārspēja Indiānas "Pacers".

Porziņģis nospēlēja tikai 21 minūti, taču guva 25 punktus (2p. 4/8, 3p. 3/4, soda metieni 8/10), kas bija rezultatīvākais sniegums "Wizards" sastāvā.

Latvijas basketbolists izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un bloķēja divus pretinieku metienus.

Ceļgala traumas dēļ Porziņģis nebija spēlējis pusotru mēnesi. Ieskaitot pavadīto laiku Dalasas "Mavericks" komandā, viņš izlaida 14 spēles pēc kārtas.

"Esmu priecīgs atgriezties, kaut arī spēles minūšu skaits man bija ierobežots. Centos būt mierīgs, nedarīt pārāk daudz un spēlēt pareizā veidā. Vissvarīgākais, ka izcīnījām uzvaru," pēc debijas "Wizards" sastāvā sacīja Porziņģis.

"Wizards" labā 23 punktus guva Kails Kuzma, 19 iemeta Kenteiviuss Kaldvels-Poups, bet 13 pievienoja Išs Smits.

Uzvarētāju labā vēl pa 10 punktiem pievienoja Deni Avdija, Daniels Gefords un Tomāšs Satoranskis.

"Pacers" rindās ar 27 punktiem izcēlās Malkolms Brogdons, 20 pievienoja Goga Bitadze, 19 iemeta Badijs Hīlds, pa 15 guva Džeilens Smits un Tairīss Halibērtons, kura kontā arī 11 rezultatīvas piespēles.

Mača gaitā abām komandām lielākais pārsvars, kāds tika sasniegts, bija 11 punkti.

Spēles pēdējās divās minūtēs Porziņģis divreiz trieca bumbu grozā no augšas, palīdzot "Wozards" nosargāt vadības grožus. Ceturtajā ceturtdaļā viņš guva astoņus punktus.

"Wizards" ar 29 uzvarām un 34 zaudējumiem ieņem 11. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, savukārt "Pacers" atrodas divas pozīcijas zemāk ar bilanci 22-44.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu