Video ⟩ Balcera "Sharks" NHL spēlē piedzīvo zaudējumu papildlaikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Jau 11. zaudējumu pēdējās 13 spēlēs svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Sanhosē "Sharks" vienība, kas viesos atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu.

Anaheimā notikušajā spēlē mājinieki izrādījās pārāki ar 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 1:0) papildlaikā, bet Balcers pie rezultativitātes punktiem netika.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 13 minūtes un 12 sekundes, no kurām divas minūtes un vienu sekundi vairākumā, bet divas minūtes un 15 sekundes mazākumā. Latvietis pa vārtiem, metienus neizpildīja, pielietoja divus spēka paņēmienus, vienreiz pazaudēja ripu un zaudēja vienīgajā iemetienā, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pamatlaikā "Sharks" labā vārtus guva Logans Kutūrs un Marks Eduārs Vlasiks, bet mājiniekiem precīzi metieni padevās Adamam Enrikem un Sonijam Milano. Uzvaru "Ducks" nodrošināja Rikards Rakels, kurš bija precīzs papildlaika 14. sekundē.

Citā mačā bez Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona ierindā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) piekāpās Losandželosas "Kings" hokejistiem.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Andreass Atanasiu, bet vienus - Dastins Brauns.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 44 punktiem 57 spēlēs atrodas 14. vietā, bet "Sharks" ar 55 punktiem 56 mačos Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem 13. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu