Ukrainas tenisists Stahovskis publicē aizkustinošu saraksti ar Džokoviču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Ukrainas tenisists Sergijs Stahovskis tīmekļa vietnē "Instagram" publicējis aizkustinošu saraksti ar tenisa zvaigzni serbu Novaku Džokoviču.

Jau vairāk nekā nedēļu Krievijas militārie spēki īsteno karadarbību Ukrainā. Vienaldzīgs par notiekošo nav arī viens no vēsturē labākajiem tenisistiem.

"Stako, kā tev klājas? Vai tu esi uz [kara] lauka? Domāju par tevi... ceru, ka tas drīz beigsies," rakstīja Serbijas tenisists.

"Lūdzu, dod man ziņu, kur vislabāk sūtīt palīdzību. Finansiālu un jebkādu citu palīdzību arī," turpināja Džokovičs, kurš patlaban pasaules reitingā ir otrajā vietā pēc Krievijas tenisista Daniila Medvedeva. 

36 gadus vecais Stahovskis noslēdza profesionāla tenisista karjeru gada sākumā pēc "Australian Open". Viņa karjeras rekords pasaules rangā vienspēlēs ir 31. vieta.

Stahovska sieva ar bērniem uzturas Ungārijā, kamēr bijušais tenisists atrodas Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, lai stātos pretī Krievijas armijai.

Stahovskis pirms pāris dienām intervijā britu raidsabiedrībai BBC sacīja, ka viņš ir gatavs likt lietā ieroci, ja būs tāda nepieciešamība.

Tāpat viņš pauda pārliecību, ka Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ir ļoti svarīgi valsts panākumi sportā, tāpēc Krievijas izolācija no starptautiska mēroga sacensībām ir pareizs solis.

"Viņam ļoti patīk sports. Viņam patīk, kad Krievija sportā gūst panākumus. Viņam patīk, kad var demonstrēt panākumus olimpiskajās spēlēs un citos sporta pasākumos," sacīja Stahovskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu