Šmits sekmē "Barcelona" uzvaru ACB spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits otrdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva septiņus punktus, bet viņa pārstāvētā "Barcelona" ar 86:69 (20:22, 17:9, 24:22, 25:16) pārspēja Fuenlavradas "Urbas"

Šmits laukumā pavadīja 14 minūtes un 20 sekundes, realizējot divus no četriem divpunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem, bet mērķi nesasniedzot vienīgajam trīspunktu metienam.

Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, bloķēja vienu pretinieku metienu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un spēli beidza ar +/- rādītāju +2.

"Barcelona" rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Brendons Deivīss, bet "Fuenlabrada" sastāvā 17 punkti Dušana Rističa kontā.

"Urbas" pieteikumā bija Rodijs Mačoha, taču viņš laukumā nedevās.

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar 32 punktiem 20 spēlēs ieņem otro vietu turnīra tabulā, trešā ir Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar 30 punktiem 22 spēlēs, piektā ir Kriša Helmaņa pārstāvētā Badalonas "Joventut" ar 26 punktiem 21 mačā, kamēr Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Bitci Baskonia" vienība ar 24 punktiem 21 duelī ir septītā. Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar 22 punktiem 19 cīņās ir astotā, "Urbas" ar 14 punktiem 23 spēlēs ir 15., bet Seviljas "Real Betis", kurā spēlē Anžejs Pasečņiks un Dairis Bertāns, ar 12 punktiem 21 mačā ir 17.vietā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu