Video ⟩ Daugaviņš un Ķēniņš rezultatīvi Šveices čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: scb.ch

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien Šveices augstākās hokeja līgas (NL) regulārā čempionāta spēlē guva divus vārtus, bet Ronalds Ķēniņš atzīmējās ar vienu precīzu metienu.

Daugaviņa pārstāvētā "Bern" izbraukumā ar 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) pieveica "Aloie" komandu, latvietim gūstot savas vienības otros un trešos vārtus.

Latviešu hokejists uz ledus pavadīja 20 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem un nopelnīja dalītu labāko lietderības koeficientu komandā +3.

Daugaviņš šajā sezonā 31 spēlēs guvis desmit vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) pieveica "Zug" komandu.

Ķēniņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 28 sekundes, izpildīja trīs metienus, guva savas komandas trešos vārtus, nopelnīja divas soda minūtes un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Citā spēlē rezultatīvu piespēli atdeva Deniss Smirnovs, palīdzot Ženēvas "Servette" savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) pieveikt "Lugano".

Latvijas uzbrucējs spēlēja 17 minūtes un 21 sekundi, izpildīja divus metienus pa vārtiem, zaudēja vienīgajā iemetienā, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +1.

Vēl vienā spēlē zaudējumu piedzīvoja Mika Indraša pārstāvētā "Biel-Bienne", kas savā laukumā ar 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:1) papildlaikā piekāpās "Davos" hokejistiem.

Indrašis spēlēja 14 minūtes un 13 sekundes, izpildīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja trīs no deviņiem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Čempionata kopvērtējumā "Biel-Bienne" ar 82 punktiem 48 spēlēs ieņem piekto vietu, "Lausanne" ar 80 punktiem ir septītā, "Servette" ar tik pat punktiem ir astotie, bet "Bern" ar 63 punktiem ieņem desmito pozīciju.

Iepriekšējā sezonā par NL čempioniem tika kronēti "Zug" hokejisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu