Kuruca pārstāvētā komanda pārspēj Eirolīgas čempionus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: www.baskonia.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs otrdien guva trīs punktus ULEB Eirolīgas spēlē, palīdzot Vitorijas "Bitci Baskonia" savā laukumā ar 87:74 (22:24, 14:19, 26:15, 25:16) pārspēt Stambulas "Anadolu Efes" vienību.

Kurucs laukumā pavadīja sešas minūtes, kuru laikā realizēja vienu no trim tālmetieniem, bet netrāpīja mērķī vienīgo divpunktu metienu. Tāpat viņš pārtvēra vienu bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un spēli noslēdza ar efektivitātes koeficientu 1.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 20 punktiem bija Veids Boldvins, bet "Anadolu Efes" sastāvā ar 23 punktiem atzīmējās Vasilije Mičičs.

Citā spēlē Belgradas "Crvena zvezda mts" no Serbijas savā laukumā ar 65:62 (16:15, 19:13, 8:14, 22:20) pārspēja spāņu Madrides "Real".

Jau ziņots, ka Krievijas iebrukuma Ukrainā dēļ Krievijas komandu līdzdalība līgā ir apturēta. Tāpēc otrdien nenotika grieķu Pirejas "Olympiacos" spēle pret Sanktpēterburgas "Zeņit".

"Bitci Baskonia" ar astoņām uzvarām 23 spēlēs ieņem 12.vietu, kamēr "Anadolu Efes" ar 12 panākumiem 21 mačā ir piektā. "Real", neskatoties uz ceturto zaudējumu pēc kārtas, ar 16 uzvarām 22 mačos ir otrajā pozīcijā, bet "Crvena zvezda mts" ar desmit uzvarām un 12 zaudējumiem ir devītā. Līdere ar 18 panākumiem 22 spēlēs ir Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" no Spānijas.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu