Strēlnieks un "Žalgiris" nākamo Eirolīgas spēli aizvadīs par godu Ukrainai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Lietuvas basketbola flagmanis Kauņas "Žalgiris", kuru pārstāv Latvijas saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, 11. martā ULEB Eirolīgas spēli pret Rolanda Šmita "Barcelona" aizvadīs speciālās spēļu formā par godu Ukrainai.

"Šoreiz Lietuvas čempioni un komandas fani atzīmēs ne tikai savu neatkarību (11. martā ir Lietuvas neatkarības diena), bet arī solidarizēsies ar ukraiņiem, kuri pašlaik aizvada smagu cīņu par savu brīvību. Aicinām fanus ierasties ar Lietuvas un Ukrainas karogiem. Savu atbalstu esam pauduši visas pagājušās nedēļas laikā un to vēlreiz nodemonstrēsim, laukumā dodoties formās ar Ukrainas karoga motīviem," vēsta kluba preses dienests.

"Ukrainas cīņa par savas valsts brīvību nedrīkst kļūt par normu. Nedrīkstam pie tā pierast. Tieši tāpēc izlēmām izrādīt atbalstu Ukrainai un nosūtīt skaidru ziņu par viņu varonīgo stāju pret Krievijas agresiju," norādīja Kauņas "Žalgira" kapteinis Pauļus Jankūns.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā "Žalgiris" pauda savu nostāju, uzsvērdami, ka neaizvadīs nevienu Eirolīgas spēli pret Krievijas klubiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu