Video ⟩ Krievijā aizturētās ASV basketbolistes Graineres sieva: Nav vārdu, lai izteiktu sāpes

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Grainere
Britnija Grainere Foto: FIBA.com

Krievijā aizturētās ASV basketbolistes Britnijas Graineres sieva Šereltija Grainere ir ļoti noraizējusies par savu dzīvesbiedri un ilgojas pēc atkalredzēšanās.

Jekaterinburgas UGMK komandas centra spēlētāja Grainere tika aizturēta februārī. Šeremetjevo lidostā viņas bagāžā itkā esot atrasti elektroniskās cigaretes kārtridži ar hašiša eļļu.

Krievijas Federālā muita ziņoja, ka pret vienu no pēdējās desmitgades pasaules labākajām basketbolistēm sākta krimināllieta par liela apjoma narkotiku pārvadāšanu. Par šādu likumpārkāpumu Krievijā draud 10 gadu cietumsods.

Vairāki ietekmīgi ASV mediji Graineres aizturēšanu saista ar Krievijas izrēķināšanos ar ASV pilsoņiem. 

"Mēs mīlam tevi, mīļā! Cilvēki saka, ka "jāturpina strādāt". Šajā pasaulē nekas mūs nespēs atturēt raizēties par tevi. Mana sirds, mūsu sirdis, katru dienu turpina nevaldāmi pukstēt. Man pietrūkst tavas balss. Man pietrūkst tavas klātbūtnes. Tu esi mūsējā! Nav vārdu, lai izteiktu sāpes. Man sāp, mums sāp," savā "Instagram" kontā raksta Grainere. 

Gredzenus viņas mija 2019. gada jūnijā. 

"The New York Times" rakstīja, ka ASV pilsoņa aizturēšana varētu būt Krievijas centieni iegūt ietekmi politiskajā un ekonomiskajā strīdā ar ASV saistībā ar iebrukumu Ukrainā.

WNBA komandu Fīniksas "Mercury" pārstāvošā Grainere kopš 2014. gada starpsezonās pārstāv UGMK komandu, ar kuru četras reizes uzvarējusi FIBA Eirolīgā. Savukārt WNBA divkārtējā olimpiskā čempione Grainere ar komandu uzvarējusi vienreiz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu