UEFA sāk izmeklēšanu pret futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" vadītājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
PSG futbolisti.
PSG futbolisti. Foto: AFP / Scanpix

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) ceturtdien sāka izmeklēšanu pret Parīzes "Saint-Germain" (PSG) kluba prezidentu Naseru al Helaifi un sporta direktoru Leonardu pēc viņu darbības tiesnešu istabā pēc Francijas vienības izstāšanās no Čempionu līgas.

Procedūra ir balstīta uz UEFA noteikumiem, kas attiecas uz "vispārējiem uzvedības principiem", kā arī "nekorektu spēlētāju un amatpersonu uzvedību" aģentūrai AFP ir pavēstījis UEFA pārstāvis.

PSG trešdien zaudēja panākto divu vārtu pārsvaru Čempionu līgas astotdaļfinālā divu maču summā, beigās "Santjago Bernabeu" stadionā ar 2:3 piekāpjoties "Real", kuras labā "hat-trick" otrajā puslaikā guva Karims Benzemā.

Tiek ziņots, ka al Helaifi un Leonardu pēc spēles beigām devās uz tiesnešu ģērbtuvi un Leonardu dauzīja ģērbtuves durvis.

Tiek uzskatīts, ka viņi bija neapmierināti ar Benzemā pirmo gūto vārtu laikā PSG vārtsargam Džanluidži Donnarummam par labu nepiešķirto brīvsitienu, Madrides "Real" uzbrucējam izraisot kontaktu ar vārtsargu, pēc kura Donnarumma savā vārtsarga laukumā izrādījās uz zemes, bet mirkli vēlāk Benzemā guva vārtus.

PSG treneris Maurisio Početino pēcspēles preses konferencē sacīja, ka tas bija "acīmredzams pārkāpums" un lika spēlētājiem piedzīvot "lielu netaisnības sajūtu".

Spriedze starp Madrides "Real" un PSG ir pieaugusi arī tāpēc, ka vasarā tiek gaidīta PSG uzbrucēja Kiliana Mbapē pāreja uz Madrides komandu. Mbapē līdz šim ir atteicies pagarināt līgumu Parīzē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu