Video ⟩ Balcera "Sharks" uzvar papildlaikā; Merzļikina komandai sagrāve

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AFP/SCANPIX

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izcīnīja Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Sanhosē "Sharks" vienība, kas viesos ar 4:3 (1:2, 1:1, 1:0, 10) pārspēja Losadželosas "Kings" komandu.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 12 minūtes un 31 sekundi, no kurām 13 sekundes vairākumā, bet 59 sekundes mazākumā. Balcers metienus pa vārtiem neizpildīja, vienreiz pazaudēja ripu, bet spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pamatlaikā "Sharks" labā vārtus guva Brets Bērnss, NIks Bonino un Aleksandrs Barabanovs, bet uzvaru papildlaikā nodrošināta Tomāšs Hertls. Mājiniekiem precīzi metieni padevās Andreasam Atanasiu, Trevoram Mūram un Filipam Dano.

Citā spēlē sagrāvi cieta Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", kas viesos ar 0:6 (0:1, 0:3, 0:2) atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu.

Merzļikins palika uz rezervistu soliņa, bet Jonass Korpisalo "Blue Jackets" vārtos atvairīja 27 no 33 mājinieku metieniem.

Ar "hat trick" izcēlās Anders Lī, bet pa vieniem vārtiem guva Broks Nelsons, Žans Gabriels Pažo un Džošs Beilijs. Savukārt "Islanders" vārtsargs Iļja Sorokins atvairīja 25 metienus, tiekot pie sestās "sausās" spēles šosezon.

Vēl vienā ceturtdienas spēlē bez Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona ierindā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 3:1 (1:0, 0:0, 2:1) pārspēja Vegasas "Golden Knights".

Uzvarētāju rindās ar gūtiem vārtiem izcēlās Peitons Krebss, Viktors Ūlofsons un Alekss Taks, kamēr viesu rindās precīzs metiens padevās Benam Hatonam.

Mājinieku vārtsargs Kreigs Andersons atvairīja 28 metienus un izcīnīja savu 300.uzvaru NHL karjerā.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Blue Jackets" ar 59 punktiem 58 spēlēs ieņem devīto vietu, "Sabres" ar 46 punktiem 59 mačos atrodas 15.vietā, bet "Sharks" ar 57 punktiem 57 mačos Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem 13.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu