Video ⟩ Porziņģis spēlē rezultatīvi, taču "Wizards" nespēj apturēt jubilāru Kariju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Kristaps Porziņģis pirmdien spēlēja rezultatīvi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē, taču Vašingtonas "Wizards" komandai neizdevās nosegt Stefanu Kariju.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 112:126 piekāpās Goldensteitas "Warriors", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas, tikmēr pretinieki uzvaru sēriju pagarināja līdz četriem panākumiem.

Porziņģis laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā viņš guva 25 punktus (2p. 6/8, 3p. 1/5, soda metieni 10/10). Latvijas basketbolists šajā mačā bija rezultatīvākais "Wizards" spēlētājs.

Vēl latvieša rēķinā astoņas izcīnītas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, trīs kļūdas un viena piezīme.

"Wizards" labā 19 punktus guva Kentaviuss Kaldvels-Poups, 13 iemeta Deni Avdija, 12 pievienoja Rui Hačimura, ar 11 punktiem atzīmējās Kails Kuzma un Išs Smits.

"Warriors" sastāvā 47 punktus (2p. 9/11, 3p. 7/14, soda metieni 8/8) guva Stefans Karijs, kuram pirmdien bija 34. dzimšanas diena. 

Uzvarētāju sastāvā pa 20 punktiem guva Klejs Tompsons un Džordans Pūls.

Sešus punktus guva "Warriors" pieredzējušais uzbrucējs Dreimonds Grīns, kurš laukumā atgriezās pēc 29 maču pauzes, kas bija nepieciešama muguras traumas dēļ. Viņa rēķinā arī septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

"Wizards" šajā mačā tikai vienreiz bija vadībā, turklāt ar tikai ar viena punkta pārsvaru (18:17). "Warriors" komandai spēles lielāko daļu piederēja iniciatīva, mājinieki mača gaitā spēja sasniegt pat 19 punktu pārsvaru.

"Warriors" ar 47 uzvarām un 22 zaudējumiem ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Tāda pati bilance ir arī Memfisas "Grizzlies", bet līdere ir Fīniksas "Suns" ar 54-14.

"Wizards" ar bilanci 29-38 ierindojas 11. pozīcijā Austrumos, no 10. vietas jeb "play-in" zonas atpaliekot par četru uzvaru tiesu. Šarlotas "Hornets" ir priekšā ar 34 uzvarām un 35 zaudējumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu