Video Lapinskim pirmie vārti NL; Smirnovam divas rezultatīvas piespēles

CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue (www.gshc.ch)

Latvijas uzbrucējs Oskars Lapinskis pirmdien guva savus pirmos vārtus Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē, bet Deniss Smirnovs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm savstarpējā mačā.

Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" bez Ivara Punnenova vārtos ar 1:9 (1:3, 0:3, 0:3) savā laukumā piekāpās Ženēvas "Servette", kuras rindās šoreiz nespēlēja aizsargs Sandis Smons.

Lapinskis guva savas komandas vienīgos vārtus, mača devītajā minūtē panākot 1:1. Tikmēr Smirnovs viesu rindās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Lapinskim šis bija pirmais vārtu guvums un pirmais punkts NL, kamēr Smirnovs šosezon 52 spēlēs iekrājis 2+9.

Citā mačā pie rezultatīvas piespēles tika Ronalds Ķēniņš, kura pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) pieveica Kaspara Daugaviņa komandu "Bern". Daugaviņš pie rezultativitātes punktiem netika.

Bez rezultativitātes punktiem palika arī Miks Indrašis, kura "Biel-Bienne" savā laukumā ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) uzvarēja "Lugano".

"Biel-Bienne" ar 87 punktiem 51 spēlē ieņem sesto vietu, "Lausanne" ar 87 punktiem 51 spēlēs ir septītā, bet "Servette" ar 88 punktiem 52 cīņās ir pozīciju zemāk. "Bern" ar 65 punktiem 52 cīņās ieņem 11.pozīciju, bet "Tigers" ar 35 punktiem 50 spēlēs ierindojas 12.vietā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par NL čempioniem tika kronēti "Zug" hokejisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu