Strēlnieka pārstāvētais "Žalgiris" cieš zaudējumu Eirolīgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: Twitter: @bczalgiris

Latvijas basketbolista Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Kauņas "Žalgiris" otrdien mājās piedzīvoja zaudējumu ULEB Eirolīgas 19.kārtas atliktajā spēlē.

Kauņas "Žalgiris" mājās piekāpās Pirejas "Olympiakos" ar 73:84 (20:15, 19:24, 20:19, 14:26).

Strēlnieks spēlēja 15 minūtes un divas sekundes, bet punktus neguva, aizmetot garām vienīgo divpunktu metienu un divus tālmetienus. Viņa rēķinā šajā spēlē bija divas atlēkušās bumbas, divas kļūdas, pa vienai personiskai piezīmei un vienam izprovocētam pārkāpumam pretiniekam, kā arī lietderības koeficients -3.

"Žalgiris" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām bija Džošs Nībo. 14 punktus guva Luks Lekavičs, 13 punkti un sešas rezultatīvas piespēles tika Edgaram Ulanovam, bet desmit punktus guva Tailers Kavano.

Viesu rindās 18 punktus guva Kosts Nikolau, 16 - Saša Vezenkovs, bet pa 13 punktiem sakrāja Tailers Dorsijs un Hasans Mārtins, kura kontā arī septiņas zem groziem izcīnītas bumbas.

"Žalgiris" ar septiņām uzvarām 28 spēlēs turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu, bet "Olympiakos" ar 17 uzvarām 27 spēlēs ir ceturtā..

Arī šosezon Eirolīgā bija pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā, bet pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā tika apturēta triju šīs valsts vienību dalība turnīrā.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu