"Benfica" un "Atletico" iekļūst UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Lisabonas "Benfica" un Madrides "Atletico" otrdien spēlēs izbraukumā iekļuva UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā.

Mančestras "United" savā laukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās Madrides "Atletico", spāņu klubam divu spēļu summā uzvarot ar 2:1.

Mača sākumā ar bīstamiem sitieniem apmainījās mājinieks Entonijs Elanga un Madrides vienības pussargs Rodrigo de Pauls.

Vārtus 34.minūtē viesu labā guva Žuāu Fēlikss, taču aizmugures dēļ tie netika ieskaitīti.

Tomēr puslaiku savā labā noslēdza Madrides klubs. 41.minūtē pēc Antuāna Grīzmana sprinta un centrējuma vārtus guva Renans Lodi - 1:0 viesu labā.

Otrā spēlē Amsterdamas "Ajax" savā laukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Lisabonas "Benfica". Divu spēļu summā lisabonieši bija pārāki ar 3:2.

Pēc Edsona Martinesa pārkāpuma pie brīvsitiena no labās puses netālu no gala līnijas tika Lisabonas spēlētāji, un pēc Alehandro Grimaldo piespēles soda laukumā Darvins Nunjess uz vārtsarga laukuma līnijas izrādījās mirkli ātrāks nekā mājinieku vārtsargs Andrē Onana - 1:0 "Benfica" labā.

Iepriekšējā nedēļā ceturtdaļfinālā iekļuva Minhenes "Bayern", "Liverpool", Mančestras "City" un Madrides "Real"

Ceturtdaļfināla pāru izloze notiks 18.martā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas bija sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā. Divas pirmās iekļuva nākamajā kārtā, trešā pārcēlās uz Eiropas līgas sacensībām, bet ceturtajai Eiropas kausu sezona bija beigusies.

Šīs sezonas fināls norisināsies 28.maijā Parīzē, Francijā, lai gan sākotnēji tas bija ieplānots Sanktpēterburgā, Krievijā. Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā UEFA atņēma Sanktpēterburgai tiesības uzņemt finālu.

2020./2021.gada sezonā līgas sacensību finālā Portugāles pilsētā Portu Londonas "Chelsea" ar 1:0 pārspēja Mančestras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu