Video ⟩ Bļugera un Balcera komandām zaudējumi NHL spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēju Teodora Blugera un Rūdolfa Balcera pārstāvētās vienības.

Balcera komanda Sanhosē "Sharks" ar 2:3 (2:1, 0:0, 0:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Floridas "Panthers", bet Bļugera klubs Pitsburgas "Penguins" ar 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) viesos atzina Nešvilas "Predators" pārākumu. Latvijas uzbrucēji pie rezultativitātes punktiem netika.

"Sharks" labā vārtus guva Logans Kutūrs un Nikolā Melošs, bet "Panthers" rindās precīzi meta Žonatans Iberdo un divreiz Frenks Vatrano.

Balcers laukumā pavadīja 11 minūtes un desmit sekundes, no kurām 37 sekundes mazākumā. Uzbrucējs metienus vārtu rāmī neizpildīja, izpildīja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, pieļāva divas kļūdas un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt "Penguins" rindās vienīgais precīzais metiens padevās Džeikam Gencelam, kamēr "Predators" rindās precīzi bija Matīass Ekholms, Tanners Žano, Ēli Tolvanens un Jakovs Treņins.

Bļugers uz ledus bija 12 minūtes un 55 sekundes, no kurām trīs minūtes un 12 sekundes mazākumā. Latvijas izlases uzbrucējs izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, vienreiz zaudēja ripu, bloķēja vienu metienu, uzvarēja četros no desmit iemetiem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Sharks" ar 60 punktiem 59 spēlēs ieņem 13. vietu Rietumu konferencē, bet "Penguins" ar 81 punktu 61 mačā ir sestie Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu