Video ⟩ Šmitam 12 punkti "Barcelona" uzvarā pār Kuruca "Baskonia"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: www.fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits trešdien guva 12 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, palīdzot viņa pārstāvētajai "Barcelona" pārspēt Artūra Kuruca Vitorijas "Baskonia".

"Barcelona" viesu lomā ar rezultātu 96:77 (22:16, 20:15, 25:21, 29:25) uzvarēja "Baskonia".

Šmits laukumā bija 18 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā guva 12 punktus, realizējot četrus no pieciem divu punktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un vienu soda metienu. Tāpat viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, divas reizes pazaudēja bumbu, sakrāja piecas personīgās piezīmes, izprovocēja piecus pretinieku sodus, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +10 un efektivitātes koeficientu 12.

Uzvarētāju komandā rezultatīvākais ar 24 gūtajiem punktiem bija Nikolass Laprovitola.

Savukārt mājinieku rindās Kurucs, kurš laukumā bija 16 minūtes un 54 sekundes, realizējot vienu no diviem divu punktu metieniem un abus soda metienus, guva četrus punktus. Viņš arī tika pie trīs rezultatīvām piespēlēm, trīs reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs pretinieku piezīmes, sakrāja +/- rādītāju +3 un efektivitātes koeficientu trīs.

"Baskonia" labā 19 punktus guva Simone Fonteki.

"Barcelona" ar 18 uzvarām 22 spēlē ieņem otro vietu turnīra tabulā, bet "Baskonia" ar 12 panākumiem un 11 neveiksmēm ierindojas astotajā pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu