"Liverpool" pietuvojas Mančestras "City" līdz punkta attālumam

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Svarīgu uzvaru cīņā par Anglijas futbola premjerlīgas titulu trešdien izcīnīja "Liverpool", kas viesos ar 2:0 (0:0) pārspēja Londonas "Arsenal".

"Liverpool" pēc panākuma ar 69 punktiem 29 spēlēs ir joprojām otrajā pozīcijā, taču no līdervienības Mančestras "City" tagad atpaliek vairs tikai par vienu punktu.

"City" pēdējā kārtā spēlēja neizšķirti ar Londonas "Crystal Palace", nespējot izcīnīt uzvaru divās no pēdējām četrām premjerlīgas spēlēm.

Trešdienas spēlē pirmajā puslaikā vārti netika gūti, tomēr svarīgus trīs punktus palīdzēja izcīnīt Djogu Žotas un Robertu Firminu precīzie sitieni otrā puslaika sākumā.

"Liverpool" nākamo spēli premjerlīgā aizvadīs 2. aprīlī savā laukumā pret "Watford", bet tad 10. aprīlī viesos spēlēs ar līgas līderi "City".

Vēl 15. janvārī "Liverpool" no "City" atpalika 14 punktus, taču tagad cīņa par titulu sākusies no jauna.

"Jā, pašlaik mums ir labs nogrieznis. Tieši tas, kas nepieciešams," par deviņu uzvaru sēriju premjerlīgā izsakās . "Atpaliekam par vienu punktu un uzdevums paliek iepriekšējais. Uzvarēt spēles."

Citā trešdienas mačā Braitonas un Havas "Albion" savā laukumā ar 0:2 (0:1) piekāpās Totenhemas "Hotspur" vienībai, piedzīvojot sesto neveiksmi pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās vārtus guva Kristians Romero un Harijs Keins.

"Arsenal" ar 51 punktu 27 spēlēs saglabā ceturto pozīciju, par astoņiem punktiem atpaliekot no trešajā vietā esošās Londonas "Chelsea" vienības, kas gan aizvadījusi par vienu maču vairāk. "Hotspur" ar 48 punktiem ieņem septīto pozīciju, bet "Albion"ar 33 punktiem 29 mačos ir 13. vietā 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu