"Sharks" noslēdz ilgtermiņa līgumu ar komandas līderi Hertlu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Sanhosē "Sharks", kuru pārstāv arī Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers, trešdien uz astoņiem gadiem pagarināja līgumu ar vienu no līderiem čehu Tomāšu Hertlu.

Iepriekšējā vienošanās uz četriem gadiem beigtos pēc šīs sezonas, taču nu līgums noslēgts vēl uz astoņiem gadiem. Līguma finansiālie nosacījumi atklāti netiek.

Šosezon 28 gadus vecais čehu uzbrucējs 59 spēlēs guvis 25 vārtus un atdevis 23 rezultatīvas piespēles, ar 48 punktiem būdams "Sharks" otrs rezultatīvākais spēlētājs. Līderis ar 58 punktiem (25+33) ir Timo Maiers.

2012.gada draftā "Sharks" čehu uzbrucēju izvēlējās ar 17. kopējo numuru, bet debiju komandā viņš piedzīvoja 2013./2014.gada sezonā, kad 37 spēlēs guva 15 vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles.

Kopumā Hertls "Sharks" rindās aizvadījis 562 regulārā čempionāta spēles, kurās ticis pie 371 punkta (176 gūti vārti un 195 rezultatīvas piespēles).

"Sharks" pašlaik ar 60 punktiem 59 spēlēs ieņem 13. vietu Rietumu konferencē.

Tikmēr Rietumu konferences otra spēcīgākā komanda Kalgari "Flames" trešdien no Sietlas "Kraken" iemainīja uzbrucēju Kalli Jarnkroku, pretī atdodot šī gada drafta otrās kārtas izvēli un nākamā gada drafta trešās kārtas izvēli.

Zviedru uzbrucējs, kurš iepriekšējās astoņas sezonas pārstāvēja Nešvilas "Predators", šosezon 49 spēlēs guvis 12 vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles.

Maiņas darījumus trešdien veica arī Floridas "Panthers", kas no Monreālas "Canadiens" iemainīja aizsargu Benu Šaro (šosezon 54 spēlēs 7+11), pretī atdodot tiesības uz uzbrucēju Taju Smilaniku, pirmās kārtas drafta izvēli 2023.gadā un ceturtās kārtas izvēli šogad.

Tikmēr uz Ņujorkas "Rangers" no "Panthers" pārcēlies uzbrucējs Frenks Vatrano (šosezon 49 spēlēs 10+9), pretī dodot šā gada ceturtās kārtas izvēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu