Video ⟩ Porziņģim "double-double" "Wizards" zaudējumā Ņujorkā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē Ņujorkā guva 18 punktus un sakrāja 11 atlēkušās bumbas, taču viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu, kamēr Dāvis Bertāns atzīmējās ar trim punktiem Dalasas "Mavericks" komandas zaudējumā.

"Wizards" izbraukumā atzina sava bijušā kluba Ņujorkas "Knicks" pārākumu, kas Vašingtonas komandu pieveica ar 100:97 (22:28, 32:19, 21:19, 25:31), sagādājot tai sesto neveiksmi pēc kārtas.

Latviešu basketbolists spēlēja 28 minūtes un 54 sekundes, grozā raidot trīs no četriem divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un visus sešus soda metienus.

Liepājnieka rēķinā bija arī 11 atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, viena kļūda, piecas personiskās piezīmes un labākais komandā +/- rādītājs +7.

"Wizards" rindās 18 punktus guva arī Kails Kuzma, pievienojot arī deviņas rezultatīvas piespēles.

"Knicks" rindās pa 18 punktiem guva Rovans Berets un Džūliuss Rendls, kuram arī 17 atlēkušās bumbas. 15 punktus un 23 atlēkušās bumbas sakrāja Mičels Robinsons.

Lai arī pirmās ceturtdaļas beigās un lielāko daļu otrās ceturtdaļas vadībā bija Vašingtonas basketbolisti, mājinieki pārņēma vadību un pēc Robinsona diviem precīziem soda metieniem spēja nosargāt vadību 94:79 līdz spēles beigām.

Citā mačā Filadelfijas "76ers" savā laukumā pieveica Dalasas "Mavericks" ar 111:101 (26:27, 32:26, 26:23, 27:25).

Bertāns viesu komandas rindās laukumā pavadīja deviņas minūtes un vienu sekundi, grozā raidot vienu no diviem tālmetieniem. Tāpat latvieša kontā arī viena personiskā piezīme un +/- rādītājs +2.

Dalasas vienības rindās Džeilens Bransons guva 24 punktus, bet Luka Dončičs, guva 17 punktus un sakrāja septiņas bumbas zem groziem, desmit rezultatīvas piespēles un sešas kļūdas.

"76ers" rindās 32 punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Džoels Embīds, bet 24 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un 12 rezultatīvas piespēles Džeimsa Hārdena kontā.

"Mavericks" ar 43 panākumiem 70 cīņās ir piektie Rietumos, bet "Wizards" ar 29 uzvarām un 40 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem 12.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu