Video ⟩ Par karjeras beigām dzimšanas dienā paziņo NBA rekordists Kraufords

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džamals Kraufords
Džamals Kraufords Foto: AP/Scanpix

Par karjeras beigām savā 42. dzimšanās dienā sociālajā tīklā "Twitter" paziņojis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) rekordists Džamals Kraufords.

Pieredzējušā basketbolista pēdējā sezona bija 2019./2020. gadā, viņš spēlēja kopā ar Rodionu Kurucu Bruklinas "Nets" komandā.

Viņš ir vecākais spēlētājs NBA, kurš guvis vismaz 50 punktus vienā spēlē. Fīniksas "Suns" vienības sastāvā viņš 2019. gadā pret Dalasas "Mavericks", būdams 39 gadus vecs, guva 51 punktu.

Tāpat Kraufords trīsreiz ticis atzīsts par līgas labāko rezervistu - 2010., 2014. un 2016. gadā. Savukārt 2018. gadā viņš saņēma apbalvojumu - gada komandas biedrs.

Karjeras laikā Kraufords vidēji izcēlies ar 14,6 punktiem, 2,2 atlēkušajām bumbām, 3,4 rezultatīvām piespēlēm un no trīspunktu metienu līnijas uzbrucis ar 34,8% precizitāti.

Kraufords NBA pārstāvējis deviņus klubus - Čikāgas "Bulls", Ņujorkas "Knicks", Losandželosas "Clippers", Atlantas "Hawks", Minesotas "Timberwolves", Fīniksas "Suns", Portlendas "Trail Blazers", Goldensteitas "Warriors" un Bruklinas "Nets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu