Video ⟩ Bļugera "Penguins" droši apspēlē Kolumbusu; Balcera "Sharks" viesos uzvar "Flames"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pārliecinošu uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien izcīnīja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas savā laukumā ar 5:1 (0:1, 4:0, 1:0) pieveica bez savainotā vārtsarga Elvja Merzļikina palikušo Kolumbusas "Blue Jackets" vienību.

Pie uzvaras otrdien tika arī uzbrucēja Rūdolfa Balcera komanda Sanhosē "Sharks", kas izbraukumā ar 4:3 (1:2, 1:1, 2:0) pieveica Kalgari "Flames" hokejistus.

Bļugers otrdienas spēlē laukumā pavadīja 12 minūtes un 22 sekundes, no kurām 11 sekundes vairākumā, bet trīs minūtes un 37 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucēja rēķinā divi metieni pa pretinieku vārtiem, divas pārtvertas ripas, uzvarēti četri iemetieni no desmit un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Divus vārtus "Penguins" labā guva Džeiks Gencels, bet pa reizei precīzi bija Radims Zohorna, Braiens Rasts un Jevgeņijs Malkins, savukārt Sidnija Krosbija kontā trīs rezultatīvas piespēles.

"Blue Jackets" sastāvā vienīgos vārtus guva Gustavs Nīkvists, bet vārtsargs Jonass Korpisalo atvairīja 32 no 37 metieniem. Merzļikins muguras savainojuma dēļ pieteikumā nebija.

Citā spēlē "Sharks" viesos atspēlējās no 0:2 un 1:3, pēdējā periodā 28 sekunžu laikā gūstot divus vārtus un izcīnot uzvaru 4:3 pret "Flames".

Balcers šajā spēlē laukumā bija 13 minūtes un 57 sekundes, no kurām piecas sekundes vairākumā un 50 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucēja kontā divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un neitrāls lietderības koeficients.

Vārtus uzvarētāju rindās guva Marks Eduārs Vlasiks, Timo Maiers, Logans Kutūrs un Aleksandrs Barabanovs, bet mājinieku sastāvā ar precīziem raidījumiem atzīmējās Mikaels Baklunds, Džonijs Gudro un Dilons Dubē.

"Penguins" ar 87 punktiem 64 mačos ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, "Blue Jackets" ar 67 punktiem austrumos ir devītie, kamēr "Sharks" ar 64 punktiem 63 spēlēs ir 13.pozīcijā Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu