Video UFC zvaigznei Masvidalam draud nopietnas soda sankcijas par uzbrukumu Kovingtonam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kolbijs Kovingtons (no kreisās) un Horhe Masvidals
Kolbijs Kovingtons (no kreisās) un Horhe Masvidals Foto: Reuters/ScanPix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Horhe Masvidals Maiami restorānā uzbrucis savas pēdējās "Ultimate Fighting Championship" (UFC) cīņas pretiniekam Kolbijam Kovingtonam.

Nesen aizvadītajā cīņu šovā "UFC 272", kas norisinājās Lasvegasā, Kovingtons pārliecinoši uzvarēja Masvidalu 77,1 kilograma divīzijas cīņā.

Vairākus gadus cīkstoņi bija labākie draugi, bet pēdējos gadus attiecības abu starpā ir bijušas saspīlētas. Amerikānis Kovingtons pēc cīņas vairākkārt izsmēja Masvidalu sociālajos medijos.

Masvidals pirmdienas vakarā uzbruka UFC superzvaigznei Kovingtonam, kurš ar draugiem atpūtās Maiami pludmales restorānā "Papi Steak".

Amerikas tenku medija TMZ pārstāvji atklāj, ka Masvidals savam kādreizējam draugam teicis: "Nekad nerunā par maniem bērniem."

Kovingtons pilsētas likumsargiem stāstījis, ka 37 gadus vecais Masvidals pieskrējis viņam klāt no kreisās puses un bez brīdinājuma iesitis divreiz pa seju.

Masvidalam par šādu rīcību draud nopietnas sankcijas gan no varas iestādēm, gan UFC organizācijas. MMA apskatnieki un līdzjutēji nosodījuši pieredzējušā sportista rīcību.

Masvidals, kura saknes meklējamas Kubā, savā karjerā aizvadījis 51 cīņu, kurās 35 reizes ir pasludināts par uzvarētāju. Taču pēdējās trijās cīņās viņš piedzīvojis neveiksmi.

Savukārt 34 gadus vecais Kovingtons 20 cīņās uzvarējis 17 reizes. Amerikānis tiek uzskatīts par vienu no labākajiem UFC cīkstoņiem neatkarīgi no svara kategorijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu