Skotijas izlases treneris: Grūti iztēloties, kāda būs tikšanās ar Ukrainu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stīvs Klārks
Stīvs Klārks Foto: Reuters/ScanPix

Skotijas futbola izlases galvenais treneris Stīvs Klārks paudis, ka viņam grūti iztēloties, kāda būs tikšanās viņa vadītajai valstsvienībai 2022. gada Pasaules kausa (PK) kvalifikācijas "play-off" pusfināla spēlē ar Ukrainu.

Abām izlasēm bija jātiekas 24. martā Glāzgovā. Pagaidām karastāvokļa dēļ Ukrainā nav skaidrības, kad Ukraina-Skotija tiksies savā starpā. Izskanējusi versija, ka tas varētu notikt jūnija sākumā. 

Vairāki Ukrainas izlases futbolisti savā dzimtenē frontes līnijā cīnās pret Krievijas okupantiem, tāpēc Klārks paudis bažas, vai viņa vadītā komanda ar Ukrainu spēkosies jūnijā. 

Skotija Glāzgovā aizvadīs pārbaudes spēli pret Poliju un no katras pārdotās biļetes tiks ziedota nauda Ukrainai. 

"Skaidrs, ka šobrīd šī situācija neizskatās labi," izdevums "The Guardian" citē Klārka teikto. "Vai spēle varētu notikt jūnijā? Izskatās, ka to būs grūti noorganizēt. Mēs nevaram kontrolēt šo situāciju, tāpēc koncentrēšos uz pārbaudes spēlēm un pārliecināšos, ka mēs kaut ko no šiem mačiem iegūstam. Grūti iztēloties, kāda būs mūsu tikšanās ar Ukrainu. Runa nav tikai par kalendāru, bet arī par to, ka viņiem ir jāsapulcējas vienkopus, jāaizvada treniņnometne un jāiespēlē spēlētāji, lai sagatavotos tik svarīgai spēlei." 

Ukrainas - Skotijas dueļa spēcīgākais nākamajā kārtā spēkiem mērosies ar Velsas un Austrijas mača labāko. 

Pasaules kausa finālturnīrs norisināsies Katarā, un karstā klimata dēļ turnīrs tiks izspēlēts ziemā no 21. novembra līdz 18. decembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu