Video ⟩ Porziņģim gandrīz "double-double" spēlē pret NBA čempioniem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis ceturtdien gandrīz tika pie "double-double" spēlē pret Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioniem, taču Vašingtonas "Wizards" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 102:114 piekāpās Milvoki "Bucks", piedzīvojot astoto zaudējumu pēdējos deviņos mačos.

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes, kuru laikā viņš iemeta 16 punktus (2p. 4/6, 3p. 2/6, soda metieni 2/2) un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

Vēl latvieša kontā trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, divas kļūdas un piecas piezīmes. 

Kamēr laukumā atradās Porziņģis, "Wizards" guva par diviem punktiem vairāk nekā pretinieki. Vašingtonas komandā tikai diviem spēlētājiem +/- rādītājs bija pozitīvs.

"Wizards" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Išs Smits, 16 iemeta Kentaviuss Kaldvels-Poups, 12 pievienoja Deni Avdija.

"Bucks" rindās Džrū Holidejs guva 24 punktus un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles, 21 punktu iemeta Grejsons Alens.

NBA čempioniem šajā mačā nevarēja palīdzēt komandas līderi - Kriss Midltons un Janis Adetokunbo. Pirmajam no viņiem ir traumēta kreisās plaukstas locītava, bet divkārtējam līgas MVP jeb vērtīgākajam spēlētājam savainots labais ceļgals.

Arī "Wizards" vienībai nepalīdzēja divi sākumsastāva spēlētāji - Kails Kuzma atgūstas no labā ceļgala traumas, bet komandas līderim Bredlijam Bīlam kreisās plaukstas operācijas dēļ sezonas noslēgusies priekšlaicīgi.

Spēles gaitā "Wizards" ne reizi neizvirzījās vadībā, savukārt "Bucks" spēja iekrāt pat 28 punktu pārsvaru.

"Bucks" grozam uzbruka ar labāku metienu precizitāti no visām pozīcijām. "Wizards" nesekmējās tālmetienu izpilde - trāpīti 11 no 38 (28,9%), kamēr pretinieki realizēja 16 no 35 (45,7%).

Ceturtās ceturtdaļas sākumā "Wizards" bija iedzinējos ar 66:94, taču divas minūtes pirms mača beigām starpība bija vairs tikai septiņi punkti - 102:109.

Porziņģis ceturtajā ceturtdaļā guva piecus punktus, tikmēr "karsts" bija Smits, kurš spēles noslēdzošajā ceturksnī guva 13 no kopumā saviem 17 punktiem.

"Wizards" ar 30 uzvarām un 42 zaudējumiem atkāpusies uz 12. vietu Austrumu konferencē, izredzes kvalificēties izslēgšanas mačiem samazinot līdz minimumam.

"Bucks" ar bilanci 46-27 ieņem otro vietu Austrumos aiz Maiami "Heat" (47-26).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu