Video ⟩ Merzļikins, Girgensons un Bļugers piedzīvo zaudējumu NHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vārtsarga Elvis Merzļikins piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē atvairīja 29 pretinieku metienus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets" no zaudējuma pagarinājumā.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Vinipegas "Jets".

Merzļikins tika galā ar 29 no 33 pretinieku metieniem, atvairot 87,9% pa viņa vārtiem raidīto metienu.

Kolumbusas vienībā ar gūtiem vārtiem izcēlās Brendans Gaunss, Ādams Bokvists un Olivers Bjorkstrands, kurš panāca neizšķirtu 3:3 16 sekundes līdz pamatlaika beigām.

"Jets" uzvaru nodrošināja Nikolajs Ēlers, kurš papildlaika 21.sekundē raidīja ripu Merzļikina sargātajos vārtos.

Citā spēlē Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:2, 0:0, 0:0, 1:2) pēcspēles metienu sērijā atzina Vašingtonas "Capitals" pārākumu.

Girgensons uz ledus bija 13 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" rindās Džefs Skiners guva divus vārtus, kamēr vienu reizi precīzs bija Viktos Ūlofsons.

Uzvarētāju komandā ar vārtu guvumiem izcēlās Niks Jensens, Entonijs Manta un Aleksandrs Ovečkins, kurš arī guva izšķirošo pēcspēles metienu.

Vēl Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" viesu lomā ar rezultātu 1:5 (0:3, 0:1, 1:1) piedzīvoja sagrāvi pret Ņujorkas "Rangers".

Bļugers laukumā bija 16 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā izpildīja piecus spēka paņēmienus, vienu reizi pazaudēja ripu, uzvarēja divos no pieciem iemetieniem un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu (-2).

Vienīgos vārtus "Penguins" labā guva Džefs Kārters, kamēr Ņujorkas komandā rezultatīvākais ar trīs punktiem (2+1) bija Kriss Kraiders.

"Penguins" ar 88 izcīnītiem punktiem 66 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem trešo vietu, "Blue Jackets" ar 68 punktiem 65 mačos atrodas devītajā vietā, bet "Sabres" ar 55 punktiem 65 spēlēs ierindojas 12.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu