40 gadus vecais Ibrahimovičs apņēmies turpināt pārstāvēt Zviedrijas izlasi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: AFP/SCANPIX

​Zviedrijas futbola izlases uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs grasās turpināt pārstāvēt savu valstsvienību, neskatoties uz to, ka neizdevās kvalificēties 2022.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram.

Kā zināms Zviedrijas izlase otrdien izšķirošajā "play off" mačā par iekļūšanu finālturnīrā viesos ar 0:2 (0:0) piekāpās Polijai.

"Cik vien ļaus veselība vēlos spēlēt [izlasē] un kaut ko izcīnīt," pēc neveiksmes kvalifikācijā norādīja 40 gadus vecais uzbrucējs.

"Protams, ka visi esam vīlušies," par neiekļūšanu finālturnīrā teica Ibrahimovičs. "Tas ir nomācoši, taču normāli, ja zaudē."

Ibrahimovičš 2016.gadā paziņoja par aiziešanu no izlases, tomēr pagājušajā gadā komandā atgriezās, lai palīdzētu iekļūt Pasaules kausa finālturnīrā.

Kopš atgriešanās piecās spēlēs viņam vārtus gūt nav izdevies. Mačā ar Poliju laukuma pieredzējušais uzbrucējs devās uz maiņu 80.minūtē.

Šosezon zviedru uzbrucējs dažādu savainojumu dēļ Itālijas A sērijā "AC Milan" rindās laukuma bijis vien 918 minūtes, kurās guvis astoņus vārtus.

Izlases rindās Ibrahimovičs aizvadījis 121 spēli un ar 62 gūtiem vārtiem ir Zviedrijas visu laiku labākais snaiperis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu