NBA apskatnieks: "Mavericks" gribēja Porziņģi aizmainīt uz Toronto

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Dalasas "Mavericks" komanda februārī centās aizmainīt Kristapu Porziņģi uz Toronto "Raptors" vienību, norādījis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Tims Makmahons, viesojoties ESPN podkāstā "The Lowe Post".

Februārī maiņu darījumu loga pēdējā dienā "Mavericks" aizmainīja Porziņģi uz Vašingtonas "Wizards", pretī iegūstot Dāvi Bertānu un Spenseru Dinvidiju.

NBA apskatniekam Makmahonam zināms, ka "Mavericks" centās Porziņģi aizmainīt uz "Raptors" pret Goranu Dragiču un Geriju Trentu junioru.

"Saprotams, ka Toronto atbildēja, ka viņi negrasās atdot Geriju Trentu," norādīja NBA apskatnieks.

23 gadus vecais Trents juniors aizvada labāko sezonu savā karjerā, vidēji mačā atzīmējoties ar 18,0 punktiem, realizēdams 2,9 no 7,9 izpildītajiem tālmetieniem (37,4% precizitāte).

Savukārt 35 gadus vecais Dragičs, kurš ir "Mavericks" līdera Slovēnijas basketbolista Lukas Dončiča tautietis, šosezon "Raptors" rindās piedalījās tikai piecās spēlēs un vidēji guva 8,0 punktus.

"Raptors" aizmainīja Dragiču uz Sanantonio "Spurs" komandu, kas pārtrauca līgumu ar slovēni, kurš pēc tam parakstīja kontraktu ar Bruklinas "Nets". Dragičs aizvadījis 15 mačus "Nets" sastāvā, vidēji gūstot 7,5 punktus.

26 gadus vecais Porziņģis līdz šim piedalījies 12 mačos "Wizards" sastāvā, vidēji guvis 20,8 punktus, izcīnījis 8,3 atlēkušās bumbas un atdevis 3,1 rezultatīvu piespēli. Visi trīs šie statistikas rādītāji viņam ir nedaudz labāki nekā tie bija "Mavericks" rindās.

Tiesa, 12 mačos "Wizards" ar Porziņģi ierindā izcīnījusi tikai trīs uzvaras. Ar 32 uzvarām un 43 zaudējumiem Vašingtonas komanda patlaban ieņem 12. vietu Austrumu konferencē, kur "Raptors" ar bilanci 43-32 ierindojas sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu