Strautiņam "double-double" zaudētā Eiropas kausa pusfināla spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Strautiņš
Artūrs Strautiņš Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa pusfināla spēlē guva 17 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, taču tas neglāba Redžo Emīlijas "UnaHotels" vienību no zaudējuma.

Itālijas komanda viesu lomā ar rezultātu 72:74 (17:18, 24:30, 15:16, 16:10) piekāpās Orhūsas "Bakken Bears".

Strautiņš laukumā bija 29 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā guva 17 punktus, realizējot divus no četriem divu punktu metieniem, trīs no astoņiem tālmetieniem un četru no pieciem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu pretinieku piespēli, vienu reizi pazaudēja bumbu, sakrāja četras personīgās piezīmes, noslēdzot spēli ar +/- rādītāju +9 un efektivitātes koeficientu 23.

Redžo Emīlijas vienībā rezultatīvākais ar 19 gūtajiem punktiem bija Džastins Džonsons, bet Andrea Činčarini, kurš laukumā bija visas 40 minūtes, sakrāja desmit punktus un 16 rezultatīvas piespēles.

Uzvarētāju rindās Maikls Diufs izcēlās ar 19 punktiem.

Otra pusfināla spēle paredzēta pēc nedēļas.

FIBA Eiropas kausā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pēc viena apļa turnīra otro posmu sasniedza katras grupas divas labākās komandas. Ceturtdaļfinālā iekļuva otrās kārtas katras grupas divas labākās komandas, bet pusfinālu sasniedza katra pāra uzvarētāja divu spēļu summā.

FIBA Eiropas kauss ir rangā ceturtais turnīrs Vecajā kontinentā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu