Video ⟩ Balcera pārstāvētā "Sharks" piedzīvo zaudējumu NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" komanda trešdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Haizivis" viesos ar rezultātu 2:5 (1:1, 1:1, 0:3) piekāpās Arizonas "Coyotes", kurai pārtrūka sešu zaudējumu sērija.

Pirmajā periodā uz viesu hokejista Skotija Rīdija gūtajiem vārtiem atbildēja Niks Ričijs, bet otrajā trešdaļā pirmos vārtus guva pretinieki, izceļoties Janam Jenīkam. Brets Bērnss gan panāca 2:2.

Spēles trešajā periodā mājinieki guva trīs bezatbildes vārtus, izceļoties Jenīkam, Beretam Heitonam un Nikam Šmalcam. Uzvaru aizēnoja Kleitona Kellera gūtā smagā trauma, vienam no komandas vadošajiem spēlētājiem laukumu pametot uz nestuvēm.

"Coyotes" komandā vārtsargs Karels Vejmelka atvairīja 39 metienus.

Balcers šajā cīņā spēlēja 15 minūtes un 53 sekundes, no tām 31 sekundi mazākumā. Viņš pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Balcers šosezon 45 spēlēs guvis astoņus vārtus, izdalījis desmit rezultatīvas piespēles un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Sharks" ar 66 punktiem 66 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, kur "Coyotes" ar 47 punktiem 67 mačos ir pēdējā, 16.pozīcijā.

Ceturtdien "Sharks" viesosies pie Kolorādo "Avalanche", kas, pretēji "Coyotes", atrodas līgas līderpozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu