Porziņģis: Man patīk spēlēt kopā ar Satoranski

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Tomāšs Satoranskis
Kristaps Porziņģis un Tomāšs Satoranskis Foto: Reuters/ScanPix

Vašingtonas "Wizards" saspēles vadītājs Tomāšs Satoranskis zina, kur laukumā atrast Kristapu Porziņģi, pēc trešdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles atzina latviešu basketbolists.

Porziņģis trešdien savā sezonas rezultatīvākajā spēlē guva 35 punktus, palīdzot "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru. "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 127:110 (28:35, 30:21, 28:23, 41:31) pārspēja Orlando "Magic".

Neierastu statistikas rādītāju sasniedza liepājnieka komandas biedrs Satoranskis, kurš punktus neguva, bet atdeva 13 rezultatīvas piespēles un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Iepriekš tikai diviem basketbolistiem izdevies spēli pabeigt ar vismaz desmit rezultatīvām piespēlēm un desmit atlēkušajām bumbām, punktus negūstot - šosezon Džošam Gidijam no Oklahomasitijas "Thunder" un 1971.gadā Normam Līram no Sinsinati "Royals".

"Viņš palīdzēja komandai kustināt bumbu un sekmēja uzbrukumu. Noņemu cepuri viņa priekšā. Man patīk spēlēt kopā ar viņu, jo viņš zina, kur mani atrast laukumā. Tāpat es labi pārziņu viņa spēli. Ir patīkami atkal apvienoties un kopā spēlēt," stāstīja Porziņģis, kurš kopā ar Satoranski spēlēja arī Seviljas klubā Spānijā.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad mājās tiksies ar Porziņģa iepriekš pārstāvēto Dalasas "Mavericks", kuras rindas spēlē bijušais Vašingtonas komandas basketbolists Dāvis Bertāns.

"Būs interesanta spēle. "Mavericks" ir viena no labākajām komandām šajā līgā un šobrīd spēlē ļoti labi. Esmu priecīgs par tiem puišiem, kuri labi spēlē," atzīmēja Porziņģis, izceļot Dorianu Finniju-Smitu, kurš trešdien Klīvlendā aizvadīja karjeras rezultatīvāko spēli. "Protams, ka tas nebūs tik traki, kā ar "Mavericks" aizvadīju savu pirmo maču Ņujorkā. Koncentrēsimies savam sniegumam un spēlei pret labu komandu."

"Wizards" ar 33 uzvarām 76 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē un sešus mačus pirms regulārā turnīra beigām tikai teorētiski cer uz dalību "play-in" cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu