Video ⟩ Girgensona pārstāvētā "Sabres" zaudē NHL vicelīderei

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons (pirmais no kreisās)
Zemgus Girgensons (pirmais no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda svētdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Sabres" mājās ar rezultātu 3:5 (1:0, 0:3, 2:2) zaudēja Floridas "Panthers" komandai, kurai uzvara nodrošināja vietu šī gada Stenlija kausa izcīņā.

Bufalo hokejisti pirmo periodu uzvarēja ar 1:0, uzbrukumā piedaloties arī Girgensonam, kura maiņas partneris Kails Okposo pielaboja komandas biedra metienu un raidīja ripu mērķī. Otrajā trešdaļā viesiem trīs bezatbildes vārtus guva Žonatans Iberdo, Antons Lundels un Antonī Diklērs.

Trešā perioda pirmajā minūtē Diklērs vēl vairāk nostiprināja "Panthers" vadību, bet nākamajās desmit minūtēs Džefs Skiners un Teidžs Tompsons panāca 3:4. Mājinieki pēdējās trīs minūtēs tika pie diviem noraidījumiem, kas liedza atspēlēties, turklāt vienā no mazākumiem Makenzijs Vīgers panāca 5:3 pretinieku labā.

Girgensons uz ledus bija 13 minūtes un 47 sekundes, 32 sekundes spēlējot mazākumā. Viņš pielietoja divus spēka paņēmienus, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Latviešu uzbrucējs šosezon 44 spēlēs guvis desmit vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -5.

"Sabres" ar 61 punktu 70 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, kur šodienas pretiniece "Panthers" ar 102 punktiem 69 cīņās ir pirmā.

Tikmēr NHL līdere patlaban ir Kolorādo "Avalanche", kas par diviem punktiem apsteidz "Panthers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu